joi, august 11, 2022

Charlie Ottley vrea să îi ajute pe minorii care i-au furat echipamentul de filmare: Nu noi suntem victimele aici. Victimele adevărate sunt copiii

Cunoscutul realizator TV Charlie Ottley vrea să îi ajute pe cei trei copii care i-au furat aparatura de filmare. Minorii, doi băieți și o fată, au vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Aceștia i-au furat jurnalistului drona și alte echipamente folosite la filmări, potrivit Știrile TVR. 

În cadrul unei conferințe de presă susținute la Consiliul Județean Timiș, Ottley a declarat că vrea să ajute familia și nu și că adevăratele victime ale acestui incident sunt copiii.

“Nu noi suntem victimele aici. Victimele adevărate sunt copiii. Trebuiau să fie în pat, să doarmă la ora aceea, trebuiau să meargă la școală a doua zi. Au fost dezamăgiți de părinți, au fost dezamăgiți de societate. Sunt copii, nu contează că sunt de etnie romă, că sunt români sau de orice altă naționalitate. Sunt cetățeni români și merită o șansă la o educație bună, altfel, se perpetueză cercul infracționalității. Mă bucur că am posibilitatea să îi ajut pe acești copii. Nu doar că nu vrem să fie pedepsiți în vreun fel, pentru că nu e vina lor, dar vrem să le oferim șansa să ne viziteze când vom filma Flavors of Romania, să le facem cunoștință cu camera, să îi învățăm să filmeze și să îi încurajăm să nu mai facă greșeli. Putem face asta pentru această familie. Dar sunt mii de astfel familii în țară. Copii care cerșesc în fața supermarketurilor, în parcări, pr care îi abandonăm. Fiecare copil din această țară merită șanse egale. Vrem să strângem bani pentru această familie, vrem să o ajutăm pe mama lor să își găsească un loc de muncă, să nu mai fie nevoită să stea pe străzi. Asta nu trebuie să se întâmple într-o țară din Uniunea Europeană”, a spus Ottley.

Incidentul s-a petrecut duminică noapte în Parcul Botanic din centrul Timișoarei unde jurnalistul britanic și echipa sa au filmat peste zi câteva cadre pentru un clip de promovare turistică destinat Consiliului Județean Timiș. Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner