Cinci linii de transport public, suplimentate în Capitală și Ilfov

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a decis ca liniile de autobuz 106, 117, 122, 168 şi 253 să beneficieze de un număr mai mare de vehicule, în urma monitorizării şi analizelor efectuate pe teren, precum şi a solicitărilor primite din partea publicului călător, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat, măsura a intrat în vigoare de luni, 27 septembrie 2021. Totodată, TPBI analizează suplimentarea parcului şi pe alte linii.

„Menţionăm că, în urma aprobării în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de săptămâna trecută a propunerii Primăriei Capitalei de rectificare bugetară, TPBI va analiza redimensionarea capacităţii de transport şi pe alte linii”, se precizează în comunicat.

TPBI este primul organism, creat la nivel regional, care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorităţi publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competenţă, conform Regulamentului CE 1370/2007.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare