Ciolacu, despre numirea lui Iordache: Nu a existat negociere  

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu au existat negocieri cu PNL sau USR pentru susţinerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ, afirmând că  este dreptul constituţional al liberalilor şi al celor de la USR de a contesta alegerea lui Iordache, dar „mai bine nu îl votau”.

„Nu a existat această negociere. (…) Eu ştiu că grupul PNL are peste 100 de membri, ştiţi şi dumneavoastră acelaşi lucru, iar domnul Zegrean a avut 41 de voturi. S-a întâmplat ceva. Eu nu ştiu cum au votat parlamentarii, a fost un vot secret şi nici nu am fost la Parlament în ziua respectivă”, a declarat Ciolacu, afirmând că este dreptul constituţional al liberalilor şi al celor de la USR de a contesta alegerea lui Iordache, dar „mai bine nu îl votau”.

Parlamentul a decis, marţi, numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. Iordache a fost numit în funcţie cu 185 de voturi pentru şi 43 contra. Augustin Zegrean, susţinut de PNL, a obţinut 41 de voturi pentru şi 187 contra. Votul a fost secret, cu buletine.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare