marți, mai 24, 2022

Ciolacu: Domnule Iohannis că aţi schimbat definitiv haina de preşedinte al României/ Minciuna stă la Cotroceni şi a devenit Preşedinte

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis s-a transformat definitiv în „agent-şef” al PNL, afirmând că minciuna stă la Cotroceni şi a devenit Preşedinte.

„Constat cu tristeţe, domnule Iohannis, că aţi schimbat definitiv haina de Preşedinte al României cu uniforma electorală de Agent-Şef al PNL. Nu vă interesează nivelul de trai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populaţiei până în punctul în care singurii stăpâni ai ţării vor fi doar marii îmbuibaţi de la PNL. Nu majorarea pensiilor conform legii, ci austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani şi că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii ţării pe mii de contracte supraevaluate”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Regimul lui Klaus Iohannis şi al PNL este construit pe o continuă contradicţie între vorbe şi fapte, a spus liderul PSD.

„Tot de domeniul trecutului sunt şi butaforiile la care participaţi, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă şi linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuţia bugetului pe zona de investiţii abia atinge 40%!  Tot regimul vostru se clădeşte pe o continuă contradicţie între vorbe şi fapte”, a adăugat Ciolacu.

 „Când ai minţit, domnule Iohannis?”, a întrebat Ciolacu.

”Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar starea de urgenţă, dacă va creşte numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat şi înainte de prezidenţiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor şi a văzut tot poporul cum, alături de Orban şi gaşca lui, i-aţi minţit in faţă pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei! Când le spuneţi, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educaţiei transmite o circulară inspectoratelor şcolare, decretând urgenţa trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătăţii vorbeşte degajat despre posibilitatea unui nou «lockdown» sau când revine şi spune că nu îl ia în calcul? Poporul român are o vorbă:  «Minciuna stă cu Rege la masă»! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni şi a devenit Preşedinte!”, a conchis președinte PSD.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner