Ciolacu, după discuții cu mai mulți lideri europeni: România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro

”Politizarea, bâlbele, lipsa consultării reale cu partidele de opoziție, societatea civilă, partenerii sociali și autoritățile locale au făcut ca tot ce a trimis până acum Guvernul la Bruxelles să fie respins pe bandă rulantă”, a transmis Marcel Ciolacu pe facebook.

  • Ciolacu: România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetenței și nepăsării actualei guvernări.

Președintele PSD a precizat că a avut în aceste zile discuții cu partenerii europeni pentru a găsi soluțiile cele mai bune astfel încât România să beneficieze cât mai rapid de aceste fonduri, vitale în condițiile în care Guvernul a venit cu un buget de austeritate și a tăiat veniturile la peste 7 milioane de români.

”Mă bucur că atât Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, cât și Comisarii pe #Muncă, Nicolas Schmit, și #Dezvoltare, Elisa Ferreira au salutat propunerea noastră referitoare la un consens național asupra acestui plan și au susținut ferm ideea că fondurile trebuie cheltuite #corect și #transparent și, în același timp, planul de redresare să reprezinte o viziune cu adevărat modernă pentru dezvoltarea României.

De asemenea, am discutat despre preocuparea constantă a PSD privind salariul minim european, dar și despre #drepturile muncitorilor români în Europa”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare