Ciolacu, reacţie după ce Viorica Dăncilă a spus că a fost trădată de colegii din PSD: Nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr

Ciolacu psd
Foto: facebook.com/PartidulSocialDemocrat

Marcel Ciolacu a comentat în exclusivitate la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv” declaraţiile fostului premier Viorica Dăncilă care a dezvăluit că a fost trădată de colegii din PSD.

  • Ciolacu: Eu nu am jignit niciodată femei. Am multe defecte mai puţin acest defect. Moţiunea de cenzură a trecut. De la organizaţia din Olt condusă de domnul Stănescu sau de la organizaţia din Buzău condusă de mine nu a plecat niciun parlamentar.

În replică, Marcel Ciolacu a precizat că un preşedinte de partid când pierde alegerile îşi pune demisia pe masă. Mai mult, Ciolacu a declarat că nu are nimic ce să îi reproşeze fostului premier cu care nu vrea să intre în discuţii pentru că el cunoaşte un alt adevăr.

”Oricâtă frustrare avea, oricâtă supărare avea nu poţi să inventezi altă matematică decât cea existentă. Domnul Tăriceanu a ieşit de la guvernare şi în momentul acela a rămas un vid, matematic, de voturi.

Era foarte greu de gestionat că acea moţiune de cenzură să nu treacă, mai ales pe o emoţie colectivă pe care o cunoaştem, faptul că actualul preşedinte al României a câştigat cu 67%. Se crease un val de emoţie politică şi în parlament. Nu vreau să dau justificări, nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr”, a precizat Ciolacu la Antena 3.

Viorică Dăncilă rupe tăcerea: Paul Stănescu m-a trădat din prima clipă; Marcel Ciolacu a dirijat moţiunea de cenzură