Cioloș: În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție

Co-președintele Alianței USR PLUS, Dacian Cioloș, spune c se contureaza tot mai clar faptul că „în România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție”.

Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică. A venit vremea unei viziuni pozitive și a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine și a materializa speranța.

  • Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor.

 

  • Îmi doresc să văd că cei care au primit azi acest mesaj câștigând mandate să inteleagă că greul abia acum începe. Că aceste mandate câștigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei așteptări imense și a unei responsabilități pe măsură, care acum incepe.

Că după atâta polarizare în politica românească, esential e să învățăm să guvernăm pentru toți oamenii, nu doar pentru “ai noștri”.

  • Și sper ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate. Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranță și maturitate. De fapt, încă odată, a câștigat România sănătoasă, a scris Cioloș, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare