luni, august 15, 2022

Cioloș, la redeschiderea spitalului din Brașov: E extraordinar

Implicarea comunităţii locale din oraşul braşovean Victoria, alături de primarul USR PLUS Camelia Bertea, în redeschiderea spitalului din localitate, închis în urmă cu 10 ani, este „o palmă pe care statul central o primeşte”, care nu este capabil ”să facă şi să susţină astfel de proiecte”, a declarat joi premierul desemnat, Dacian Cioloş, potrivit Agerpres. 

El a menţionat că, pe viitor, de oriunde se va afla, va sprijini astfel de iniţiative.

„E un lucru care ar trebui să facă parte din normalitate, însă, în vremurile pe care le trăim, este unul extraordinar. (…) Este extraordinar că acest spital a fost construit prin implicarea comunităţii, prin voluntariat, donaţii, prin benevolat (…) şi lucrul acesta este şi o palmă pe care statul central o primeşte, pentru că nu e capabil să facă şi să susţină astfel de proiecte. Am avea nevoie de zeci, sute de astfel de proiecte. (…) Sper să înţeleagă şi politicienii că avem în România din ce în ce mai mulţi oameni care şi-au pierdut răbdarea şi care nu mai stau să aştepte să facă cineva în locul lor, ci iau iniţiativa, care vor schimba societatea din România şi care, sunt convins, vor da curajul şi altora să meargă spre normalitate”, a spus Dacian Cioloş, preşedintele USR.

Totodată, premierul desemnat a menţionat că speră ca noul guvern să fie cât mai repede învestit pentru a se putea realiza proiectele din PNRR, program care are destule resurse financiare pentru domeniul Sănătăţii

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner