Ciprian Ciucu nu se aşteaptă să fie susţinut de PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu se aşteaptă să fie susţinut de PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6, având în vedere că PNL intenţionează să vină cu candidaţi proprii la toate sectoarele.

El a precizat, duminică, la Digi 24, că nu ştie dacă va fi candidatul PNL sau cel al PNL-PSD, deoarece nu au existat, până în prezent, discuţii cu PSD pentru a forma o alianţă la Bucureşti. „În acest moment PNL intenţionează să vină cu candidaţi proprii la toate sectoarele, deci, nu mă aştept să fiu şi candidatul PSD în acest moment sau să fiu susţinut de către PSD. În continuare am o alianţă la nivel local cu USR”, a spus Ciucu.

Întrebat dacă susţine candidatura lui Sebastian Burduja pentru fotoliul de edil general al Capitalei, el a precizat că va susţine candidatul PNL. „Din moment ce partidul nostru alege un candidat pentru Bucureşti, voi susţine candidatul partidului meu”, a punctat Ciprian Ciucu.

În ceea ce priveşte varianta de a candida el însuşi la Primăria Capitalei, Ciucu a afirmat că ar fi fost „neserios” din partea sa să facă un astfel de gest după doar un mandat la Primăria Sectorului 6. „Ar fi fost neserios din partea mea să plec la PMB doar după un mandat. Lumea m-ar fi văzut carierist. A stat şi el patru ani la primăria de sector şi dă fuga la Primăria Capitalei. Ca să confirm cu adevărat ceea ce pot pentru Sectorul 6 am nevoie de ceva mai mult timp”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare