Cîțu, la sosirea primului lot de vaccin împotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino: România demarează campania de vaccinare în acelaşi timp cu celelalte state din UE

Premierul Florin Cîțu a declarat la sosirea primului lot de doze de vaccin împotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino, Centrul Național de Stocare, că România demarează campania de vaccinare în acelaşi timp cu celelalte state din Uniunea Europeană”.

  • Cîțu: Apariţia şi livrarea rapidă a vaccinului anti-COVID vor ajuta la eradicarea pandemiei într-un timp cât mai scurt

Prezent la recepţia primului lot de 10 mii de doze de vaccin produs de Pfizer – BioNTech, premierul Florin Cîţu a mai afirmat că:

„Campania de vaccinare începe în acelaşi timp în România şi în Europa. România va primi săptămânal 140.000 de doze de vaccin. În total, ţara noastră urmează să primească 10.000.000 de doze. Cred că vom avea o derulare a campaniei de vaccinare foarte bine pusă la punct. Vaccinarea este gratuită şi nu este obligatorie.

În ceea ce priveşte informaţiile care trebuie să ajungă la populaţie, vom completa Ordonanţa 63 pentru continuarea campaniei în mass-media”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare