luni, august 8, 2022

Cîţu: Nu am fost confortabil cu această alianţă cu PSD/Am avut un instinct, trebuia să mă retrag

Fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu a declarat, a declarat, duminică, la Congresul PNL, că nu a fost ”confortabil”  cu alianţei  făcută cu PSD, afirâmând că regretă că nu s-a retras atunci.

”PNL nu trebuie să dispară, asta este cel mai important. Avem acum un congres al PNL. Acesta este testul. Dacă situaţia se înrăutăţeşte, înseamnă că colegii mei au greşit. Din primul moment nu am fost confortabil cu această alianţă cu PSD. Echipa care m-a votat, m-a votat pentru că eram cel mai mare adversar al PSD”, a declarat Florin Cîţu, la Congresul PNL, de la care a plecat înainte ca Nicolae Ciucă să se adreseze liberalilor reuniți la Parlament.

Cîțiu a afirmat că  regretă că nu s-a retras atunci când s-a format alianța PNL-PSD.

”Când a venit acea alianţă am avut dublii, am avut un instinct, trebuia să mă retrag atunci, ăsta e regretul meu, că nu m-am retras atunci. După aceea m-am opus la măsuri populiste şi le-am spus că, dacă luăm aceste măsuri, ajungem în situaţia în care suntem acum, inflaţie mare, dobânzi mari. Am un regret că nu m-am dat la o pare. Am avut un instinct clar că nu va funcţiona. Se vede clar că am avut dreptate şi instinctul meu era corect”, a mai spus fostul președinte PNL.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner