marți, noiembrie 29, 2022

Cîțu (PNL): RADET are tupeu și face mișto de bucureșteni

Senatorul PNL Florin Cîțu acuză RADET că „face mișto de bucureșteni”, pentru ca a lăsat sute de familii fără căldură de câteva săptămâni.

„RADET are tupeu și face mișto de bucureșteni!  RADET are mereu probleme cu furnizarea apei calde și a căldurii.  Niciodată falimentul RADET nu se simte mai bine că în zilele de iarnă. Ca acum. Sute de familii stau fără căldură de câteva săptămâni. Și ce este mai tragic, acest lucru se întâmplă în FIECARE iarnă de 29 de ani.

RADET este falimentară și oferă servicii îngrozitoare clietilor săi. Dar dacă mergi pe site-ul RADET exist o comparație prin care RADET „demonstrează” că este mai bine să folosești servciile lor decât să ai centrală termică de apartament.

Chiar așa? Eu zic să mergeți la cei care nu au căldură de câteva zile și să-i întrebați:

Dacă va dăm subvenția pe care o primim noi de la stat să va luați centrală termică, o veți face?

Dacă mai sunt români care nu știu cum va afecta plafonarea prețului la gaze sectorul respectiv, să vina să vadă falimenul RADET care primește CEA MAI MARE subvenție de la stat în zonă cu cel mai mare venit pe cap de locuitor.

Da, subvențiile și plafonarea prețurilor duc ÎNTOTDEAUNA la penurie și servicii de cea mai proastă calitate.  Bucureștenii are trebui să aibă opțiunea să nu mai plătească subvenția pentru RADET și cu banii economisiți să-și cumpere centrale termice. Poate așa înțelege și RADET”, a scris Cîțu, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner