Orban, despre faptul că premierul Cîţu ar implica resurse publice în campania internă a PNL: Dacă e adevărat, cine a hotărât trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria

Cîțu Orban

Ludovic Orban a declarat marţi, la Ploieşti, referindu-se la o posibilă implicare a resurselor publice în campania internă din partid, că dacă informaţiile sunt adevărate, atunci cine a luat o astfel de decizie „trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

  • „Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a spus liderul PNL, Ludovic Orban.

Declaraţia lui Orban face referire la informaţii apărute în spaţiul public potrivit cărora premierul Florin Cîţu ar implica resurse publice în campania internă a PNL.

Eugen Teodorovici publică documentul exploziv din Guvern: Domnu’ Iohannis, vă intreb: totul este „fantastik” și țara merge de la sine?