Ciucă, despre ce înseamnă a fi patriot: Din perspectiva mea înseamnă să ai spiritul de dragoste de țară, de popor, de neam, să ai disponibilitatea pentru sacrificiu

Preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, luni seara, la emisiunea jurnalistei Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus, răspunzând unei întrebări în acest sens că, în opinia sa, a fi patriot înseamnă să ai spiritul de dragoste de ţară, de popor, de neam”.

„Din perspectiva mea patriot înseamnă să ai spiritul de dragoste de țară, de popor, de neam, să ai disponibilitatea pentru sacrificiu. Să ai ambiția, să poți să performezi nu doar pentru tine, în echipa, grupul în comunitate, fiecare am putea avea o contribuție cât de mică la spiritul de patriotism.

E foarte important să facem diferența între adevărații și falșii patrioți. Să fii politician cu adevărat înseamnă să te dedici comunității. Politică se face și în comună, oraș mai mic…să te dedici comunității, să faci politică pentru oameni, din convingere, din loialitate, din dragoste față de oameni”, a menţionat Ciucă.

El a adăugat, de asemenea, că românii au multe motive să fie mândri.

„Românii au multe motive sa fie mândri. Să ne uitam la istorie, la prezent, să avem încredere în noi. Prin noi înșine nu se referă doar la PNL, ci e un mesaj de încredere pentru români.

Prin noi înșine putem să realizăm ceea ce ne dorim”, a punctat liderul liberalilor.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare