Ciutacu: Probabil, ministerul condus de Rafila şi inutilul Colegiu al Medicilor consideră că e firesc să faci eutanasie mascată într-un mare spital de stat pe care să-l și jefuiești ca-n Vestul Sălbatic

Reţeaua medicilor care omorau pacienți pare protejată de la nivel înalt. Victor Ciutacu vine cu detalii despre cazul care a cutremurat sistemul sanitar din România, scrie romaniatv.net.

Victor Ciutacu trage un semnal de alarmă în cazul cutremurător care nu pare că are nici cea mai mică undă seismică în sistemul sanitar din România.  „Două luni de zile s-a chinuit statul român, din motive care-mi scapă, să țină capacul pe oala cu orori de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Morți pe bandă rulantă, ciocli de la firmele de funerare instalați ca boierii, morga mobilă trasă la scara din spate, furturi masive de medicamente, ceva de speriat. Orice om normal ar fugi cât îl țin picioarele de abatorul ăla cu pretenții de spital de urgență. În ciuda tuturor dezvăluirilor, toate de o gravitate înspăimântătoare, managementul e bine merci, iar forul tutelar, Ministerul Sănătății, s-a spălat demult pe mâini. Corpul de control a tras o bidinea constatativ și ne-a anunțat, dimpreună cu inutilul colegiu al medicilor, că, în anul 2024, toți cei 18 nefericiți au murit de pneumonie combinată cu bătrânețea și alte beteșuguri incompatibile cu viața și că nimeni nu și-ar fi permis să umble la dozajele și concentrațiile perfuziilor. Mă rog, câte or mai fi rămas întru folosința spitalicească după ce faimoasa asistentă-dansatoare și-a făcut depozit farma acăsică la amantul părăsit…”, a spus Victor Ciutacu la România TV.

„Între timp, au mai apărut vreo 30 de morți într-un week-end și un set de înregistrări audio care au fost depuse la dosarul deschis de gura lumii la procuratură. Te-apucă groaza dacă le asculți. O asistentă medicală descrie în clar, într-un dialog cu directoarea de îngrijiri, care a și denunțat nenorocirile, cum au murit cu zile niște nefericiți cărora li s-au redus deliberat concentrațiile de noradrenalina injectabilă. Care-s urmările? Directoarei de îngrijiri i-a fost sigilat biroul și e târâtă prin tot soiul de comisii de dat afară, iar asistenta în cauză a fost reținută pentru 24 de ore. Fiindcă a mințit în anchetă. Ulterior, bănuiesc că după ce i-o fi venit gândul bun și a lovit-o sinceritatea în anchetă, a plecat liberă acasă. Capii și protectorii feței mafiote sunt în continuare nederanjați de nimeni. Probabil că suntem noi nebuni și e firesc să faci eutanasie mascată într-un mare spital de stat pe care să-l și jefuiești ca-n Vestul Sălbatic. Atunci, dacă tot suntem săriți de pe fix, să trimită ambulanța neagră după noi și să ne ducă să ne încheiem cămășile cu mânecile la spate în Spitalul Obregia…”, conchide Victor Ciutacu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare