Claudiu Târziu: „Anul viitor se împlinesc 100 de ani de la nașterea Părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, un erou și un sfînt al nostru, al românilor. Pentru acest prilej, am făcut un proiect de lege pentru declarare a anului 2025 drept an omagial Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa. Proiectul a fost respins de PSD, PNL, USR și UDMR”

„Anul viitor se împlinesc 100 de ani de la nașterea Părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, un erou și un sfînt al nostru, al românilor. Pentru acest prilej, am făcut un proiect de lege pentru declarare a anului 2025 drept an omagial Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa. Proiectul a fost respins de PSD, PNL, USR și UDMR, în Senat”, scrie, pe Facebook, senatorul AUR, Claudiu Târziu.

„Nu Părintele Calciu pierde, ci noi toți, care nu știm să ne cinstim valorile nici din timpul vieții lor și deseori nici după moarte. Și ne lipsim de modele autentice. Să mai reținem că această josnicie s-a petrecut în ajunul Zilei naṭionale de cinstire a martirilor din temniṭele comuniste – sărbătoare legală, fixată pe 14 Mai. Pr. Calciu a făcut 21 de ani de închisoare politică”, arată parlamentarul.

El mai scrie: „Și astăzi, cînd celebrăm Ziua Internațională a Familiei, vom reafirma acest adevăr fundamental și etern:

Familia are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie, care vor aduce pe lume prunci, îi vor crește și educa. Aceasta este familia de la Facere încoace și așa va rămîne, oricît ar încerca neomarxiștii să-i deturneze sensul și structura.

Familia înseamnă Viață.

În aceste vremuri de restriște, Europa și lumea întreagă trebuie să repună Viața pe cel mai înalt piedestal, pe piedestalul său firesc.

La mulți ani familiilor de pretutindeni!”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare