Claudiu Târziu: „Familie, naţiune, credinţă, libertate acesta este crezul nostru, este crezul poporului român. Cei care ne atacă, atacă de fapt aceste valori ale neamului românesc. Dacă nu i-ar urî atât de mult pe români, Ciucă, Ciolacu, Iohannis şi toată clica lor s-ar opune tuturor relelor care vin din afară şi ar face imposibile relele care se folosesc înăuntru”

Caravana Patrioţi în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşedintele Consiliului naţional de conducere al partidului, Claudiu Târziu, le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii formaţiunii la alegerile locale şi europarlamentare şi le-a spus că „9 iunie nu e o zi oarecare! 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbăm destinul cu un vot!”. El a mai precizat că „politica AUR este una a iubirii”, iar cei care se opun partidului nu sunt decât „duşmanii dragostei”, scrie news.ro.

În Bistriţa, după un flashmob în parcul unde se regăseşte şi Cetatea Bistriţei, o parte dintre candidaţii la alegerile europarlamentare din 9 iunie, alături de candidaţi la alegerile locale din judeţ, au fost prezentaţi asistenţei, arată comunicatul de presă al AUR.

„Mă bucur să ne regăsim, dragi bistriţeni, fraţi români, fraţi creştini, într-un moment în care ţara noastră trece printr-o mare cumpănă. Europa întreagă trece printr-o mare cumpănă, într-un moment în care e nevoie ca apărătorii patriei române să se unească şi să lupte împreună, dincolo de toate diferenţele, dincolo de toate animozităţile, dincolo de orice ar putea să ne despartă, cu gândul numai la ceea ce ne poate uni. Şi ce ne poate uni mai mult decât patriotismul, care este dragostea de patrie, dragostea de ţară. Naţionalismul este dragostea de neam şi această dragoste ne animă pe noi toţi cei care facem parte din mişcarea de renaştere naţională, a cărei expresie politică este Partidul AUR”, a afirmat Claudiu Târziu, potrivit sursei citate.

El a mai spus că „familismul, această dragoste pentru familie, acest imbold de a constitui şi de a ocroti familia, ca şi creştinismul, care este în fibra noastră naţională, care este sufletul românesc, care este dragostea pentru Dumnezeu, înseamnă AUR”.

„Familie, naţiune, credinţă şi libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru, nu ca pe nişte lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simţim. Iar ele ne fac să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Pentru că toate mustesc de dragoste, toate izvorăsc din dragoste şi toate sunt duse mai departe cu dragoste. Politica AUR este deci una a iubirii. Iar toţi cei care ni se opun, toţi cei care ne acuză, toţi cei care ni se împotrivesc, nu sunt decât duşmanii dragostei. Cei care ne urăsc şi ne ponegresc, nu o fac atât pentru noi, ci pentru ceea ce nutrim noi. Pentru aceste iubiri de familie, de naţiune, de credinţă şi de libertate. Şi nu fac aici o afirmaţie gratuită. Dovezile ne stau la tot pasul. Ei nu iubesc această ţară, pe care au închinat-o intereselor străine. Ei nu iubesc libertatea pe care ne-au furat-o, pe care ne-au îngrădit-o, pe care ne-ar lua-o de tot, dacă ar putea. Au încercat în timpul pandemiei, dar nu se vor opri aici. Trebuie să fim pregătiţi tot timpul să ne apărăm libertatea. Ei nu-l iubesc pe Dumnezeu, ei nu iubesc pe români, nu ne iubesc pe noi, pe care ne-au jefuit, pe care ne-au umilit, pe care ne-au batjocorit în fel şi chip”, a continuat Claudiu Târziu, care candidează pentru Parlamentul European pe data de 9 iunie.

Claudiu Târziu şi-a încheiat discursul, spunând: „Dacă nu i-ar urâ atât de mult pe români, Ciucă, Ciolacu, Iohannis şi toată clica lor s-ar opune tuturor relelor care vin din afară şi ar face imposibile relele care se folosesc înăuntru”.

„Dar ei ce fac? Ei nu fac nimic pentru România, continuă să o jefuiască şi încearcă, iată şi în acest ceas, să mai fure o dată votul românilor, comasând alegerile, încălcând legile, încălcând până şi legea fundamentală a statului român – Constituţia, făcând tot posibilul să rămână cu mâinile pe pârghiile de putere. Veniţi alături de noi! Votaţi pe cele 5 buletine de vot care vi se vor pune în mână pe 9 iunie cu AUR, pentru a putea scoate din ghearele acestor nemernici România, pentru a elibera statul român, pentru a recupera ţara noastră. Şi a o reconstrui cu dragoste! 9 iunie nu e o zi oarecare! 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbăm destinul cu un vot!”, a conchis Târziu.

Senatorul Ovidiu Florean, candidatul AUR pentru conducerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a spus pe scena de lângă zidurile Cetăţii Bistriţa că, după 34 de ani şi ceva de la Revoluţie, România este un stat eşuat.

„N-am spus-o eu, a spus-o cineva din Bucureşti care o să înceapă să sughită – preşedintele Klaus Iohannis. N-ai cum să-l contrazici pe domnul preşedinte, pentru că este cel mai informat român. Şi dacă dânsul spune că România este un stat eşuat, înseamnă că aşa este. Dacă ne uităm puţin la cifrele care vorbesc despre deficit bugetar, inflaţie, deficit de balanţă comercială şi datorie externă, putem spune că România e un stat falimentar. În 34 de ani, nenorociţii ăştia care au guvernat ţara au băgat-o în faliment. În sfârşit, după 34 de ani, există o alternativă. Există o alternativă, care se numeşte AUR. Există o formaţiune politică care poate să rezolve problemele ţării, care poate să readucă România acolo unde-i e locul, care poate să scoată ţara din faliment. Nu putem face minuni, pentru că minuni fac numai sfinţii, dar putem să aducem bun simţ, putem să aducem bună credinţă, putem să aducem performanţă şi putem să aducem armonie în România. Cu aceşti candidaţi pe care i-aţi văzut astăzi, cu cei pe care o să-i vedeţi în viitoarele scrutinuri electorale, AUR va scoate ţara din impas. Pentru aceasta e nevoie de votul dumneavoastră şi vă rugăm în 9 iunie să puneţi ştampila pe AUR pe toate cele 5 buletine de vot, ca să putem să-i punem la punct pe tâlhari! Dreptate pentru România!”, a afirmat senatorul Florean, conform sursei menţionate.

Dragoş Hârjoabă, coordonatorul filialei Bistriţa-Năsăud a partidului AUR, şi candidat la alegerile locale din data de 9 iunie pentru funcţia de consilier la Consiliul Judeţean, a explicat asistenţei de ce a intrat în politică.

„Am intrat în AUR pentru că m-am săturat să mi se spună că nu se poate. Pentru că orice am încercat să fac, de fiecare dată a fost oprit de alţii şi mi s-a spus: Nu face! Nu se poate! Am putut! Dacă ei nu au putut timp de 34 de ani, noi putem! Iar echipa pe care am adus-o aici şi echipa cu care sunt foarte mândru că se află astăzi în faţa dumneavoastră, este echipa care poate! De asta sunt aici! Pentru că noi putem! Dacă ei nu au putut, noi putem! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Dragoş Hârjoabă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare