joi, noiembrie 30, 2023

Clotilde Armand: Fake news! Imaginile sunt de la procesul de numărare a voturilor/Am sesizat CNA

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, potrivit rezultatelor parțiale, a declarat că imaginile apărute în spațiul public ”sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea” voturilor, afirmând că a sesizat CNA pentru imaginile difuzate de Antena 3.

”Televiziunea unui turnător securist și abonată ani de zile la banii primăriei Capitalei pe vremea când PMB era condusă de fosta lui angajată difuzează imagini false despre membrii USR PLUS care ”sustrag saci cu vorturi”. Fake news!  Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand a afirmat că PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo au fost prinși ”în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV”.

”Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. De asemenea, am sesizat CNA pentru acestă emisiune de dezinformare și maipulare a opiniei publice.  Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a conchis Clotilde Armand.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner