miercuri, februarie 28, 2024

Codrin Ştefănescu către Dâncu: Pe haştagişti, rezişti, trotinetari, pensaţi şi pe sclifosiţii de la multinaţionale îi chemaţi la mobilizare?

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se întreabă, într-o postare pe Facebook, dacă în contextul tensiunilor de la graniţa ucraineano-rusă şi a demersului privind mobilizarea rezerviştilor armatei române, vor fi chemaţi şi „haştagiştii, reziştii şi mitingiştii de profesie”.

„Am câteva intrebāri pentru Vasile Dâncu de la Apārare! Am vāzut cā ați început mobilizarea rezerviștilor și ați început cu noi, cei care ne-am fācut armata la termen. Dar ce faci cu reziștii? Cu trotinetarii, pensații, mitingistii de profesie? Sunt și ei mobilizați? Pe Cioloș îl mobilizați? Pe Bulai, Rareș Bogdan, Barna, āstia vor fi mobilizați și ei? Pe sclifosiții de la multinaționale, cu rucsacelul lor in spate și cu luminițele lor la telefoane, ii mobilizați și pe ei? Rāspundeţi românilor la aceste intrebāri, pentru cā vor sā știe exact!”, scrie Ştefănescu pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner