vineri, februarie 23, 2024

Colaborare între Teatrul Stela Popescu din București și Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău

Primarul general, Nicușor Dan, anunță că a avut o întrevedere cu Alexandru Grecu, directorul Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău, și e bucuros să anunțe că parteneriatul dintre Teatrul Stela Popescu, instituție din subordinea Primăriei Capitalei, și această instituție din Republica Moldova continuă să se dezvolte și să stimuleze arta în cele două spații. 

Pe data de 7 mai 2023 a avut loc premiera spectacolului ,,Titanic Vals” la Teatrul din Chișinău, regizat de directorul Teatrului Stela Popescu, Cristian Șofron, iar în perioada următoare cele două instituții vor aduce publicului alte reprezentații inedite. Astfel, în data de 15 iulie va avea loc la București premiera spectacolului ,,Hoțul din pendulă”, de Dario Fo, în regia directorului Teatrului de la Chișinău. 

 În toamnă, colaborarea va fi reprezentată sub forma unui schimb de spectacole, iar în luna noiembrie va fi demarat un proiect mai amplu care va uni cele două echipe, cu o producție comună – ,,Escu”, de Tudor Mușatescu care va avea în distribuție actori de la cele două instituții de cultură. Premiera acestei piese va avea loc în luna martie 2024, atât la București, cât și la Chișinău”, a scris edilul, pe Facebook.

spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner