miercuri, septembrie 28, 2022

Colonelul (r) Valeriu Pricină – purtător de cuvânt al UNPR

Colonelul(r) Valeriu Pricină va îndeplini, începând din 10 septembrie, funcţia de purtător de cuvânt al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, alături de avocatul Luminiţa Adam, a informat un comunicat al UNPR.

Absolvent al Facultăţii de Filologie la Universitatea Bucureşti şi al Academiei Ferţelor Terestre „N. Bălcescu” din Sibiu, Valeriu Pricină este militar de carieră, scriitor, moderator de emisiuni, realizatorul a mii de reportaje radio-tv, eseuri cinematografice, articole, filme documentare şi interviuri.

Colonelul(r) Valeriu PricinăVreme de 21 ani a fost jurnalist militar la Televiziunea şi Radiodifuziunea Română. După Revoluţia din 1989, a relansat emisiunile militare de radio şi televiziune în formula nouă – „Pro Patria”, a fost purtător de cuvânt al MApN, şef al Grupului Audiovizual al Armatei şi director pentru mass-media în cadrul Trustului de Presă al Armatei.

În anul 2009, Valeriu Pricină s-a aflat printre fondatorii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere, fiind şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner