Comisia Europeană anunță înscrieri la Conferința anuală privind Instrumentul de Sprijin Tehnic

Conferința anuală din 2024 privind Instrumentul de Sprijin Tehnic: „Reformele cu impact: Împreună suntem mai puternici!”, găzduită de Elisa Ferreira, comisara europeană pentru coeziune și reforme și de DG REFORM, va avea loc la 24 și 25 aprilie, la Bruxelles.

Conferința va reuni vorbitori și participanți la nivel înalt care reprezintă o sursă de inspirație din statele membre ale UE, instituțiile UE și alte organizații internaționale pentru a discuta despre modul în care UE sprijină procesul de reformă al statelor membre și despre modul în care am putea continua să le sprijinim în viitor. Conferința anuală din acest an va sărbători cel de al 5-lea ciclu al Instrumentului de Sprijin Tehnic (IST) și va deschide calea pentru lansarea oficială a ciclului IST 2025 și pentru comunicarea priorităților sale pentru anul următor.

Conferința este deschisă publicului la înregistrare, in situ la Maison du Bois – Av. des Volontaires 2, 1040 Bruxelles și online, prin intermediul unei platforme hibride de teleconferință. Structura va propune va propune opțiuni de întrebări și răspunsuri și sondaje, oferind o experiență dinamică atât pentru publicul in situ, cât și pentru cel online, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când au participat online peste 1500 de participanți.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare