luni, august 8, 2022

Congresul PNL începe la orele 11 – singurul candidat pentru șefia partidului este Nicolae Ciucă

Congresul extraordinar al PNL are loc duminică, la Parlament, iar Nicolae Ciucă este singurul candidat pentru șefia partidului după ce Florin Cîțu a demisionat.

Ordine discursuri Congres PNL.În jur de ora 11.07 încep discursurile

 Gheorghe Flutur – 5 min.
 Lucian Bode – 5 min.
 Rareș Bogdan – 5 min.
 Iulian Dumitrescu – 5 min
 Dan Motreanu – 5 min
 Discursul candidatului la funcția de președinte PNL – Nicolae-Ionel Ciucă – 15 min

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus miercuri candidatura pentru președinția PNL.

„Am decis să îmi depun moţiunea de candidatură pentru funcţia de preşedinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuţie pe care am avut-o cu colegii şi, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situaţii politice. PNL este azi la guvernare şi are datoria să asigure stabiltiatea ţării. Să guverneze eficient şi să ofere românilor siguranţa şi încrederea că vom depăşi împreună acest context complicat.

O condiţie importantă pentru guvernare este o coaliţie stabilă în care dialogul cu partenerii să fie rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergenţelor ideologice. De când am intrat în PNL, am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza şi de a asigura adminsitrarea ţării de la nivel local la nivel guvernamental. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite, însă. Acest lucru va fi un efort comun al nostru, al tuturor. Acest lucru l-am spus colegilor mei.

Nu e vorba despre o persoană acum, ci despre toată echipa liberală care trebuie să fie conştientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul electoral al PNL. Sunt convins că vom face o echipă puternică, unită, care să genereze politicile publice de care are nevoie ţara. PNL poate ajunge primul partid din România. Obiectivul meu este întărirea partidului şi pregătirea alegerilor următoare”, a spus, miercuri, Ciucă.

S-a decis: Ciucă, unicul candidat la şefia PNL

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner