luni, august 8, 2022

CORECTIE: Timiş: Bărbat găsit decedat în locuinţă; unul dintre fiii vitregi a încercat să se sinucidă

CORECTIE LA STIREA CU ID 7220831 DIN 2022-06-25 12:33:32

Timişoara, 25 iun /Agerpres/ – Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit decedat în locuinţa sa din localitatea Banloc, unde se afla şi unul dintre fiii vitregi ai acestuia, care, la venirea poliţiştilor, a încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital, apoi la o clinică de psihiatrie.

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta au fost sesizaţi, vineri, prin apel la 112, de către un bărbat, de 52 de ani, că fratele acestuia nu i-ar permite să îşi vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea ca acesta să fie decedat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât şi în imobil, precizează Poliţia.

Sursa citată adaugă că la faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Staţiei de Pompieri Deta, cu sprijinul cărora s-a reuşit pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-şi mai multe plăgi deschise la nivelul gâtului şi al membrelor superioare, fără a-şi pune viaţa în pericol.

Acesta a fost dus la spitalul din Deta, pentru îngrijiri medicale, apoi a fost internat la o clinică de psihiatrie din Jebel.

De asemenea, în interiorul imobilului a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului de 66 de ani.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner