Cosmin Mihai Popescu: Consiliul Județean Gorj a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!

Președintele CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu, anunță că instituția a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!
  • ”Au fost finalizate lucrările de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, un proiect ambițios în valoare de peste 8,5 milioane lei, menit să transforme și să îmbunătățească radical serviciile de urgență din regiunea noastră.

Ce înseamnă acest proiect pentru gorjeni?

Securitate, prin camere de resuscitare dotate la standarde înalte.
Eficiență în tratarea urgențelor, cu săli dedicate și echipamente de ultimă generație.Confort pentru pacienți și angajați, cu spații noi de așteptare și grupuri sanitare adecvate.
Accesibilitate și fluență în primirea și triajul pacienților.
Investiția include dotări esențiale precum: ecograf mobil, monitoare pentru funcții vitale, dispozitiv portabil pentru iluminare vene, defibrilator, tărgi radiotransparente, cărucioare pentru transportul pacienților.
În concluzie, această investiție aduce după sine un spital mai bun pentru Gorj și servicii medicale de calitate pentru gorjeni.
Această modernizare reflectă angajamentul Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea continuă a condițiilor din sistemul sanitar local. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și comunității pentru sprijin și răbdare pe durata realizării lucrărilor. Împreună construim un viitor mai sănătos pentru Gorj!

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare