Cristian Popescu Piedone: În Contractul meu cu Bucureștenii, m-am angajat să sprijin elevii, prin acordarea unor burse de merit suplimentare, pentru a-i încuraja și motiva pe copii!

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone spune că în Contractul său cu Bucureștenii, s-a angajat să sprijine elevii, prin acordarea unor burse de merit suplimentare, pentru a-i încuraja și motiva pe copii!
  • ”Pentru fiecare dintre noi, copiii sunt cei mai importanți! Educația lor reprezintă o prioritate! Vrem ca ei să învețe în școli moderne și sigure! Doar așa, îi putem ajuta să facă performanță!
În Contractul meu cu Bucureștenii, m-am angajat să sprijin elevii, prin acordarea unor burse de merit suplimentare, pentru a-i încuraja și motiva pe copii! De asemenea, vom implementa campanii de informare, conștientizare și combatere a consumului de droguri în școli!
O prioritate a mandatului meu de primar general va fi stoparea acestui fenomen și protejarea elevilor! Stop droguri în București! Dacă vreți să vă alăturați acestui demers, votați Cristian Popescu Piedone! Pe 9 iunie, votați un primar care face!”, spune Piedone.
CMF21240113

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare