Cristian Popescu Piedone: Nu putem demara lucrările pentru consolidarea și reabilitarea Școlii Gimnaziale I.G. Duca, din cauza lui Nicușor Dan, care nu emite aviz de construire!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, afirmă că nu pot demara lucrările pentru consolidarea și reabilitarea Școlii Gimnaziale I.G. Duca, din cauza lui Nicușor Dan, care nu emite aviz de construire!
  • ”După aproape doi ani de așteptări și cu 6,7 milioane de euro în conturile Primăriei, obținute de la Ministerul Dezvoltării, nu putem demara lucrările pentru consolidarea și reabilitarea Școlii Gimnaziale I.G. Duca. Din cauza lui Nicușor Dan, care nu emite aviz de construire! De ce? Pentru că NU-I PASĂ!

După ce Primăria Generală a întors dosarul cu acest proiect de nenumărate ori, pentru fel si fel de modificări, ne-am conformat și am făcut totul ca la carte. Degeaba! Nicușor n-are timp de elevii din București și oricum… NU-I PASĂ! După opt luni de așteptări, au emis două certificate de urbanism în care au schimbat soluția DALI. Am fost nevoiți să modificăm încă o dată documentația DALI, pentru a fi în conformitate cu certificatul de urbanism emis de PMB! Degeaba! Lui Nicușor NU-I PASĂ!

Cu elevi mutați în trei școli și părinți care fac eforturi pentru a-i duce la cursuri, Nicușor Dan face ce știe mai bine! NIMIC! PENTRU CĂ NU-I PASĂ! Mai mult, lansează minciuni în spațiul public cum că eu sunt cel vinovat pentru faptul că acești copii nu pot reveni în școala lor! Un lucru foarte ușor de demontat prin toate documentele pe care noi le-am depus la Primăria Capitalei în ultimii doi ani! Primarul leneș uită un aspect important: EL ESTE CEL CARE BLOCHEAZA REABILITAREA ȘCOLII ȘI ÎNTOARCEREA COPIILOR LA I.G. DUCA! De ce? PENTRU CĂ NU-I PASĂ! Că-i mincinos… știam deja toți!

Am mers personal la registratura Primăriei Capitalei pentru a depune documentația necesară privind reabilitarea Școlii I.G. Duca, pentru ca Nicușor să elibereze autorizația de construire ÎN REGIM DE URGENȚĂ!

Ce s-a întâmplat?

NIMIC! Primarul leneș e ocupat cu dezinformările și cu numărarea banilor primiți din “donații”… Lui nicușor dan NU-I PASĂ! Nici de locuitorii Sectorului 5, nici de cei ai Bucureștiului! Vouă? Vă mai pasă de el?”, spune Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare