Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, către Raluca Turcan: „Știu că atunci când eraţi ministru al Muncii, singura activitate a dvs. la minister era banda de alergat. V-ați măsurat vreodată discursul public? Nu mai zic de IQ!”

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, a lansat un atac dur la adresa Ralucăi Turcan, fostul ministru al Muncii, pe tema pensiilor speciale, scrie romaniatv.net.

„Dragă doamnă fostă ministru al Muncii Raluca Turcan, actual deputat,

De câte ori ne vedem îmi reproșați că mă iau de Dvs. De fiecare dată vă răspund că nu fac altceva decât să am o reacție în oglindă la poziționările Dvs. publice! Astăzi ați scris iarăși de proiectul de lege privind pensiile speciale, deși Dvs. sunteți cea care l-a asumat în PNRR, inclusiv partea despre pensiile militare!

Doamna Turcan, eu știu că ați uitat, în direct la tv, câți ani aveți, știu că, tot public, ați declarat că vă “treziți moartă”, știu că la Ministerul Muncii singura Dvs. activitate era banda de alergat, dar, doamnă, asemenea tupeu și ipocrizie nu am întâlnit în viața mea: să bagi pensiile militare în PNRR, să semnezi pentru asta, apoi să susții în presă că nu au ce căuta acolo!

Doamna Turcan, serios, Dvs. v-ați măsurat vreodată discursul public?’ Nu mai zic de IQ!”, i-a transmis Cristian Vasilcoiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare