sâmbătă, iunie 10, 2023

CTP: Avem în fruntea Guvernului un „hoţ şi un mincinos”; Ciucă a dat ordin să nu-i fie verificată teza de doctorat

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat acuzații dure în direcția lui Nicolae Ciucă, pe tema suspiciunilor de plagiat care îl vizează, făcându-l „hoţ şi mincinos”, potrivit digi24.ro.

În urmă cu aproape trei luni, premierul Nicolae Ciucă a fost acuzat că a plagiat în teza de doctorat. Conform publicației PressOne, cel puțin 42 de pagini din lucrarea acestuia ar fi copiate.

CTP este de părere că șeful Executivului nu va avea vreo problemă în această privință. Jurnalistul subliniază faptul că Ciucă ar fi avut grijă de acest aspect, după ce a dat în judecată Ministerul Educației Naționale pentru a suspenda înregistrarea sesizărilor de plagiat care vizau teza sa de doctorat.

Dat fiind acest aspect legat de premier, Cristian Tudor Popescu îl numește hoț.

”Ciucă nu va avea o problemă cu plagiatul, din păcate. Eu, îmi asum, aici, să spun că de la acuza de plagiat au trecut 3 luni de zile și nu există nicio perspectivă să se dea un verdict de către CNATDCU și asta, din cauza intervenției domnului Ciucă, care a dat în judecată ministerului învățământului.

Având în vedere această situație, eu îl consider pe domnul Ciucă un hoț. Domnul Ciucă însuși blochează verdictul în legătură cu plagiatul său. Nu dă voie”, a spus gazetarul, vineri seara, la Digi24.

Pe lângă apelativul de ”hoț”, CTP îl numește și mincinos pe noul șef al PNL. Jurnalistul face trimitere la o declarație a lui Ciucă din trecut, când acesta spunea că nu va intra niciodată în politică.

”Pentru mine, domnul Ciucă este un mincinos. A afirmat sus și tare că nu va intra niciodată în politică. Știți ce s-a întâmplat la RRA (n.r. Radio România Actualități)? Au fost șterse pasajele unde domnul Ciucă spunea asta.

Observați? Același lucru ca și în cazul plagiatului. Aici este împiedicat CNATDCU să se pronunțe”, a mai spus Tudor Popescu.

a comentat și situația internațională legată de războiul din Ucraina. Gazetarul a fost întrebat de urmăritorii săi ”De ce crede că nu au mers premierul Ciucă și președintele Iohannis la Kiev?”.

CTP a răspuns la această întrebare printr-o serie de critici pentru cei doi oameni din fruntea statului român.

În ceea ce-l privește pe Iohannis, jurnalistul spune că acesta nu ar fi trebuit să aștepte nicio invitație și să urmeze alte exemple.

”Nu știu, poate așteaptă să fie invitat. Nu cred că Zelenski îl va invita. Eu nu cred că Zelenski i-a invitat pe președinții țărilor baltice la Kiev.

Sigur că ar fi bine (n.r. să meargă Iohannis la Kiev). Păi, nu ar avea de discutat cu domnul Zelenski în ceea ce privește relațiile româno-ucrainene?”

În ceea ce-l privește pe premierul Ciucă, CTP este de părere că, pe lângă Kiev, generalul ar fi trebuit să apară mai des și în media românească.

”De ce nu se duce domnul Ciucă la Kiev, domnul general Ciucă? El nu numai că nu se duce la Kiev, dar l-ați văzut pe domnul general, cu 4 stele, să comenteze situația din Ucraina la vreo televiziune, pentru că e plin de bătrânei generali în retragere mestecând informații pe la televiziuni.

El este în relație directă, strânsă, cu NATO, este premier, general, cu un CV impresionant. Ar trebui să-l auzim ce spune. Este doctor. Cum să nu-l auzim pe doctorul general Ciucă în științe militare”, a mai spus CTP la postul de știri.

spot_img

1 COMENTARIU

  1. apevistii din apelul bocancilor nu au respect fata de popor ,ei sunt deasupra celor ce ii platesc ,adica noi plebea .ce respect sa am eu fata de apevistii P ,CAND IN ;89 A UCIS CETATENI ROMANI LA TIMISOARA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner