Cu ce propunere de premier a venit AUR în faţa lui Iohannis; Declaraţia în versuri a lui George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor l-a propus pe Călin Georgescu pentru funcţia de premier, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, dar a mai venit cu o propunere de ministru al educaţiei, a declarat la final liderul AUR, George Simion.

„Cum să vă spun eu? Cred că cel mai bine a descris Octavian Goga într-o poezie: ,,Numai pentru o clipă le-a ţinut divanul/, Cu mândria rece, mut sta suveranul, Şi a înţeles degrabă Neagoe, sărmanul, Că a pierdut domnia neamul Basarab! Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, văzând că partidele de pe locul unu, doi şi trei nu au venit cu un nume convingătoare, am hotărât noi să propunem ţării un nume de prim-ministru, domnul Călin Georgescu”, a declarat Simion.

„Aş vrea, pe această cale, în transmisiune directă la toate posturile de televiziune, să mă adresez alegătorilor PSD, să îi întreb dacă sunt mulţumiţi de propunerea pe care PSD-ul a făcut-o şi să facă o comparaţie între Alexandru Rafila, cel care a fost de acord cu închiderea noastră în case şi cu măsuri abuzive împotriva bătrânilor noştri, să îl compare pe Alexandru Rafila cu Călin Georgescu”, a adăugat el.

George Simion spune că delegaţia AUR a mai venit cu o propunere, de ministru al educației.

„Şi am mai venit cu o propunere: vrem, sub orice formă, redeschiderea şcolilor şi dacă se va forma cumva vreo coaliţie de guvernare partinică, singura noastră doleanţă este ca domnul Florian Colceag, un expert adevărat în educaţie, să ajungă ministrul educaţiei, şi şcolile să fie redeschise de urgenţă, pentru că sute de mii de copii şi familiile acestora suferă”, a explicat el.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare