vineri, ianuarie 21, 2022

Cu gândul la moţiunea de cenzură, Tomac vede UDMR „mai flexibilă”

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, susţine că, din ultimele discuţii avute de parlametarii partidului cu UDMR, în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură a opoziţiei, maghiarii ar fi devenit „mai flexibili”. Tomac spune totuşi că nu el a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, ci colegi de-ai săi, de la care a aflat însă că „UDMR este mult mai flexibilă”.

Uitând că recent nu dădea nicio şansă unei moţiuni de cenzură, Eugen Tomac a arătat acum că aceasta trebuie totuşi depusă în Parlament.

udmr„Moţiunea trebuie depusă şi sunt suficient de multe argumente. Şi m-aş bucura să fie depusă de toată Opoziţia unită, pentru că la această oră, instituţiile Parlamentului şi Guvernului sunt confiscate de un singur om, care are un singur obiectiv, cum să se salveze. (…) UDMR este mai flexibilă.

M-a bucurat abordarea domnului Hunor cu privire la acest subiect. Eu, care sunt un critic al UDMR, dacă spun asta”, a declarat  deputatul PMP la Parlament.

El a adăugat  că nici Traian Băsescu nici alţi senatori nu au aderat la grupul parlamentar independent înfiinţat de Adrian Ţuţuianu, denumit „Unirea”.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner