vineri, decembrie 2, 2022

Cuc: Iohannis taie panglici la proiectele PSD/Să spună 3 proiecte de infrastructură lansate de Guvernul PNL

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc (PSD) a declarat, luni seară, că președintele Klaus Iohannis taie panglici la proiectele PSD, criticând ”plimbarea electorală” pe care liberalii au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport.

”Iohannis taie panglici la proiectele PSD. M-am uitat astăzi cu scârbă si satisfacție în același timp la plimbarea pe care Klaus Iohannis și ai săi liberali au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport. În fapt, plimbarea a fost una electorală pentru că românii vor putea să circule pe acest traseu abia din luna decembrie. Deci singurul scop pentru care au chemat presa la această mascaradă a fost unul electoral, cu câteva zile înainte de alegeri”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Fostul ministru a afirmat că a avut însă satisfacția că se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.

Ce au uitat să menționeze Iohannis și cei de la PNL e că respectivul contract de proiectare și execuție pentru cei 3 km de cale ferată și stația de la terminalul Sosiri de la Aeroport a fost semnat în iunie 2019. Adică în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Proiectele pe care le-am susținut cât am fost ministru al Transporturilor sunt finalizate acum. Acest lucru mă bucură enorm și promit că astfel de proiecte voi face și pentru Piatra-Neamț”, a adăugat social – democratul.

Răzvan Cuc i-a lansat și o provocare lui Klaus Iohannis.

”Până atunci, însă, i-am lansat astăzi, la Antena 3, o provocare președintelui Klaus Iohannis și o reiau și aici. Aștept de la domnul președinte să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când Guvernul său este la Palat. Până când găsesc ei proiectele, nu uitați: #impreunaconstruim pentru România și pentru români!”, a conchis Răzvan Cuc.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner