Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, întrevedere la Chişinău cu Maia Sandu

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, şi Alteţa Sa Regală, Principele Radu, au avut, luni, Chişinău, o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Familia Regală şi-a manifestat, în cadrul discuţiilor, susţinerea acordată Republicii Moldova în procesul de integrare europeană a statului moldovean.

„În primul rând, i-am transmis Majestăţii Sale aprecierile pentru tot sprijinul pe care îl avem din partea Majestăţii Sale pe calea integrării europene. Majestatea Sa sprijină integrarea europeană a Republicii Moldova şi comunică cu reprezentanţii statelor membre ale Uniunii Europene, aşa încât să avem o decizie pozitivă în decembrie pentru iniţierea negocierilor şi, în general, este o mare susţinătoare a Republicii Moldova”, a declarat, la finalul întâlnirii, Maia Sandu.

Majestatea Sa Margareta a îndemnat-o pe Maia Sandu să aibă încredere în Casa Regală că va susţine parcursul european al Moldovei.

„Puteţi să aveţi încredere că o să facem mai mult. Ştiu că va dura mult timp, dar noi o să continuăm să spunem ce faceţi”, a afirmat, la rândul său, Custodele Coroanei.

La discuţiile purtate la Administraţia Prezidenţială de la Chişinău a participat şi ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Ţurcanu.

Pe parcursul vizitei sale la Chişinău, Majestatea Sa va avea, în cursul după-amiezii de luni, întrevederi cu reprezentanţii Academiei de Ştiinţe a Moldovei, iar marţi va avea întrevederi cu conducerea Universităţii de Stat a Moldovei şi cu cea a Băncii Naţionale a Moldovei.

 

sursa Agerpres

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare