Dacian Cioloș: Iohannis este Nașul monstruoasei coaliții PSD PNL UDMR

Liderul USR, Dacian Cioloș, a anunțat, luni dimineața, că partidul pe care îl conduce nu va participa la consultările de la Cotroceni pe tema formării noului guvern. Cioloș l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ”și-a abandonat rolul de negociator” și că este ”nașul acestei monstruoase coaliții PSD PNL UDMR.

„Simulacru de negocieri cu final cunoscut, participarea noastră nu ar face decât să legitimeze această mascaradă. Klaus Iohannis și-a abandonat rolul de mediator, este Nașul acestei monstruoase coaliții PSD PNL UDMR.

USR nu poate să gireze constituirea unui nou FSN, care va deține toată puterea în statul român. Știm ce s-a întâmplat când PSD a fost la butoane anii trecuți. USR va conduce opoziția la acest boc anti-reformator. Ne întoarcem întrecut, e o coaliție care nu mai are de-a face cu liberalismul. USR nu va vota un partid capturat de PSD, un partid care a masacrat legile justiției și a gazat românii pe 10 august.

PNL legitimează un guvern are are toate premisele să revină la metodele lui Nicolicea și Iordache când vorbim de jusiție. USR apără democrația și valorile liberale și europene. Ne vom folosi toate pârghiile din Parlamentul României și din Parlamentul European să ne asigurăm că miliardele de euro nu vor ajunte în conturile și în buzunarele clientelei PNL și PSD”, a susținut Cioloș.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare