marți, iunie 28, 2022

Dan Barna cere să fie anchetat de DNA

Liderul USR, Dan Barna, a cerut  Departamentului pentru Lupta Aantifraudă să trimită cât mai repede documentele din ancheta care îl privește la DNA pentru a fi cercetat.  Dan Barna  susţine că DNA  este o instituţie „imparţială”, în timp ce DLAF-ul este în subordinea Vioricăi Dăncilă, contracandidata sa la prezidențiale.

„(…) solicit DLAF să trimită de urgență documentele la DNA pentru că știm că asta e comanda politică pe care au primit-o. Nu sunt nereguli în acele proiecte, am răspuns deschis tuturor întrebărilor, atât jurnaliștilor de la Rise, cât și colegilor mei din USR și tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect. Mai multe autorități de monitorizare le-au verificat de-a lungul timpului, vreau să o facă și DNA în a cărei imparțialitate cred”,a declarat Dan Barna, pe Facebook.

Dan Barna a suţinut că PSD  desfășoară împotriva sa o campanie menită  să îl înfățișeze ca pe un politician care are „probleme cu legea”.

„Dar cum pot să cred în corectitudinea DLAF de care se ocupă, azi, Toni Greblă, omul de incredere al lui Liviu Dragnea? Instituție condusă de Andrei Chendi, suporterul lui Dragnea, cel care s-a angajat în 2014, printr-un protocol, să-l informeze când deschide vreun control? S-ar da în lături de la comenzi subordonații lui Dăncilă, dintr-un guvern al cărui ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a ordonat companiei de stat TAROM să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, ca să nu ajungă parlamentarii opoziției la vot?”, a afirmat Barna.

Dan Barna a cerut „premierului demis și DLAF să înceteze circul” .

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner