Dan Barna, despre demisia controversată din Guvern: Este echipa premierului, deciziile îi aparțin

Vicepremierul Dan Barna a reacționat vineri, după demisia unui consilier din Guvern privind documentul controversat prin care erau centralizate atacuri împotriva echipei lui Ludovic Orban. Demnitarul a explicat că totul este o decizie care aparţine echipei guvernamentale.

Mioara Costin a fost eliberată, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată joi seara, în Monitorul Oficial.

„Aici, nu sunt, din punctul meu de vedere, foarte multe lucruri de comentat, este echipa premierului, deciziile îi aparţin, chiar n-am nimic de comentat. N-aveam nicio informaţie despre respectivul document, nu-mi exprim păreri”, a precizat Barna, la ieşirea din sediul Guvernului, relatează Agerpres.

Întrebat dacă este necesar ca instituţiile statului să se sesizeze în condiţiile în care respectivul consilier a transmis un document către PNL, copreşedintele USR PLUS a răspuns: „Este un subiect asupra căruia premierul a răspuns în conferinţa de presă, un subiect care priveşte echipa sau persoane din fosta echipă de comunicare. Nu am alte date suplimentare din cadrul Guvernului, acel document nu a ajuns la mine”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare