Dan Barna: Drumul lui Dacian Cioloş şi RO100 – comun cu cel al USR

Singura șansă de politică decentă în România sunt oamenii valoroși, spune preşedintele USR, Dan Barna, care a anunţat că drumul său şi al Uniunii este acelaşi cu cel al fostului premier Dacian Cioloş şi al partidului pe care acesta îl va conduce.

„Prietenii noștri din RO100 au depus ieri actele pentru înființarea unui nou partid politic. Le dorim succes. Cu cât avem mai mulți oameni buni în politică, cu atât avem mai multe șanse să salvăm România de corupție și sărăcie.

Ciolos platforma 100În continuare cred că drumul lui Dacian Cioloș, al lui Vlad Voiculescu și al celorlalți colegi din RO100 este comun cu al USR. Modalitățile și momentul când vom începe să-l parcurgem ține exclusiv de înțelepciune noastră”, a spus Dan Barna într-o postare pe Facebook.

El s-a arătat sigur că în perioada următoare se vor găsi de ambele părţi cele mai inspirate soluții de colaborare.

„Și poate coincidența lansării campaniei inițiate de USR #fărăpenali exact în aceste zile când colegii de la RO100 au făcut pasul intrării în politică nu este numai o întâmplare. Am deschis partidul iar rezultatele nu întârzie să apară. Azi, la debutul campaniei de strângere de semnături au fost sute de membri USR și voluntari în stradă să strângă semnături și să vorbească cu oamenii. Implicare, asumare și colaborare. Aceasta e singura direcție”, a adăugat preşedintele USR.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare