joi, noiembrie 30, 2023

Dan Barna: Parlamentarii USR îşi vor depune demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială

Președintele USR, Dan Barna, a anunţat, luni seară, că toţi senatorii şi deputaţii USR vor demisiona, în cursul zilei de marţi, pentru a nu se număra printre cei care vor primi pensie specială.

”Mâine dimineaţă, deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.  Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi din această ţară. Să reprezinţi voinţa populară este o onoare, nu o corvoadă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Dan Barna.

USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale ”condiţie esenţială pentru participarea la orice coaliţie de guvernare”, a afirmat Barna.

”Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmăreşte eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat”, a adăugat președintele USR.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner