Dan Barna: PSD cenzurează trusturile neaservite lor

Liderul USR îi acuză pe Liviu Dragnea și pe mogulul Dan Voiculescu că vor să cenzureze trusturile de presă care sunt neaservite lor.

„PSD cenzurează trusturile neaservite lor

Dan Voiculescu şi Liviu Dragnea cer la unison ca trusturile media critice să fie urmărite de Guvern şi de serviciile de informații în numele transparentizării surselor de finanțare şi a asumării unui presupus partizanat.

Este cea mai penibilă ironie cu putință ca tocmai Dan Voiculescu să ceară aşa ceva, în condițiile în care unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România îi aparține şi este parte a mașinăriei de propagandă a PSD şi ALDE care îşi clamează independenţa şi profesionalismul de altfel inexistente.

  • Încă o dată, PSD, ALDE şi mafia din spatele lor vor să sugrume democraţia din România, atacând libertatea presei şi libertatea de exprimare întocmai cum au călcat în picioare dreptul românilor de a protesta când au reprimat cu violenţă protestul paşnic din 10 august.

Misiunea lui Liviu Dragnea de a întoarce România cu 30 de ani în urmă devine tot mai evidentă. Încă o dată îi sare în ajutor unul din lacheii regimului comunist! Cu PSD şi ALDE, democraţia din România moare sub ochii noştri!”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare