Dan Puric: Cum vă permiteţi mă să faceţi parade LGBT pe Calea Victoriei? Acolo au defilat eroi ai neamului românesc, Calea Victoriei este locul unde la 1878, la un an după Războiul de Independență, au defilat dorobanții. Unii erau fără picioare, alţii răniţi, erau cu coaste rupte, Eminescu a scris un articol cutremurător pe tema asta

Dan Puric o ironizează pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Marele actor și regizor a glumit, afirmând că nemțoaica este rezultatul unei relații nefirești: cea dintre Făt-Frumos și Baba Cloanța, scrie r3media.ro.

„E ca-n basme. Făt-Frumos, în loc s-o iubească pe Ileana Cosânzeana, s-a culcat cu Baba Cloanța și a ieșit Ursula von der Leyen. E un dezechilibru major”, a spus Dan Puric, într-un interviu acordat publicației Magazin Critic.

Artistul a mai zis, printre altele, că prin paradele LGBT desfășurate pe Calea Victoriei se întinează memoria soldaților români care s-au jertfit în Războiul de Independență.

„Pentru mine, Calea Victoriei este locul unde la 1878, la un an după Războiul de Independență, au defilat dorobanții. Unii erau fără picioare, cu coaste rupte, a scris Eminescu un articol cutremurător pe tema asta.

Deci locul ăla are o semnificație. Cum îți permiți mă nenorocitule să faci o demonstrație LGBT acolo? N-am nimic cu oamenii ăia, dar cum să faci dintr-o chestie clinică, una politică, cum să pornografiezi locul acela…

Mai era și ăla săracu, ambasadorul Marii Britanii să vorbească despre drepturi. Nu bă, nu e libertate, e libertinaj. Fă-o la tine în țară, pentru mine Calea Victoriei este sfântă”, a spus Puric.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare