vineri, februarie 23, 2024

Dan Tanasă (deputat AUR): Spun că nu e vorba despre funcții, dar le negociază în secret!

Deputatul Dan Tanasă afirmă că, deși spun că nu e vorba despre funcții, cei din coaliție le negociază în secret. Alianța pentru Unirea Românilor condamnă dur circul făcut de coaliție și consideră că aceasta ar trebui să se ocupe de adevăratele probleme ale țării. Pe români nu îi interesează comasarea alegerilor! Vor salarii și pensii decente, spune deputatul AUR. 

 

Mircea Geoană anunță că Marcel Ciolacu s-a milogit la ușa lui să candideze la prezidențiale susținut de PSD. Prin acest gest, Marcel Ciolacu nu face decât să recunoască faptul că nu ar fi în stare să conducă o țară în calitate de președinte. Dacă în urmă cu câteva zile îl invita pe Geoană să se înscrie în partid, acum aflăm că PSD ar fi dispus să îl susțină pe acesta inclusiv în calitate de independent.

De cealaltă parte, Nicolae Ciucă anunță că PNL va avea candidat propriu la Cotroceni, pe el. În loc să se preocupe de problemele reale ale țării, atât PNL, cât și PSD nu fac altceva decât să își împartă puterea „la masa verde”, expresie folosită de însuși tătucul lor, Klaus Iohannis.

Își trimit bezele, fie mere otrăvite, în speranța că unul dintre ei va înghiți gălușca.

Mircea Geoană e disperat să ajungă în sfârșit în fruntea țării, Marcel Ciolacu vrea ca PSD să dea președintele după 20 de ani de eșec, iar Nicolae Ciucă vrea cu orice preț să candideze.

În concluzie, totul pentru ei este despre funcții.

Alianța pentru Unirea Românilor condamnă dur circul făcut de coaliție și consideră că aceasta ar trebui să se ocupe de adevăratele probleme ale țării.

Pe români nu îi interesează comasarea alegerilor! Vor salarii și pensii decente!

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner