Dan Vîlceanu a cerut în Parlament suspendarea taxei de 2% pe cifra de afaceri pentru companiile energetice precum Complexul Energetic Oltenia

dan vîlceanu

În urmă cu câteva minute vicepreședintele PNL, deputatul Dan Vîlceanu, a solicitat, în plenul Parlamentului, ca prin Bugetul de stat pentru 2019 să fie suspendate prevederile art. 78 pct. 2 din Ordonanţa de Urgenţă nr. 114 privind taxa de 2% pe cifra de afaceri.

  • PNL apreciază că instituirea unei taxe de 2% pe cifra de afaceri pentru companiile energetice precum Complexul Energetic Oltenia din județul Gorj înseamnă falimentarea societății.

”Complexul Energetic Oltenia traversează deja o perioadă extrem de dificilă cauzată de lipsa fondurilor pentru achiziția certificatelor carbon, dar și de greutăți în a elibera frontul de lucru pentru producția de energie. Evident, amendamentul PNL a fost respins de majoritatea PSD-ALDE!” a declarat Dan Vîlceanu, deputat PNL.

PNL a solicitat, în plenul Parlamentului, ca prin Bugetul de stat pentru 2019 să fie suspendate prevederile art. 78 pct. 2 din Ordonanţa de Urgenţă nr. 114 privind taxa de 2% pe cifra de afaceri. PNL apreciază că instituirea unei taxe de 2% pe cifra de afaceri pentru companiile energetice precum Complexul Energetic Oltenia din județul Gorj înseamnă falimentarea societății. Complexul Energetic Oltenia traversează deja o perioadă extrem de dificilă cauzată de lipsa fondurilor pentru achiziția certificatelor carbon, dar și de greutăți în a elibera frontul de lucru pentru producția de energie. Evident, amendamentul PNL a fost respins de majoritatea PSD-ALDE!-cu Dan Vîlceanu, deputat PNL.

Publiée par Grupul Parlamentar PNL – Camera Deputaților sur Jeudi 14 février 2019