Dan Vîlceanu, reacție la schimbarea prefectului de Gorj: Mi se pare strigător la cer ca președintele unui alt partid să ne numească prefectul!

”Mi se pare strigător la cer ca președintele unui alt partid să ne numească prefectul” comentează Dan Vîlceanu, după ce Cristina Cilibiu a fost învestită joi, în funcție, transmite Radio Infinit.

Deputatul, fost președinte PNL Gorj, nu a participat la ceremonie.

Vîlceanu spune că n-a mai avut loc de trei săptămâni o ședință a Biroului Permanent Județean, iar organizația s-a trezit cu fostul primar din Turceni prefect, numirea fiind făcută fără consultare.

Vîlceanu spune că PNL Gorj a obținut, la alegerile parlamentare din 2020, scor mai bun decât alte organizații puternice din țară, de aceea a primit, ulterior, funcții în administrația centrală. Deputatul își reafirmă intenția de a candida, din nou, pentru funcția de președinte la conferința județeană de alegeri.

Dan Vîlceanu mai declară că ar fi absurd ca centrul să ia și decizia de a dizolva Biroul Permanent Județean. Spune că, într-o astfel de situație, alegerile n-ar mai putea fi organizate în 60 de zile, așa cum s-a stabilit în BPN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare