Dan Voiculescu – clarificări, după discuția cu Maria Grapini, referitor la votul său pe tema înființării unui tribunal care să judece crimele de război din Ucraina: Nu a votat împotrivă

Profesorului Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), a transmis pe blogul său, că sâmbătă a avut ”o discuție fermă cu dna. Maria Grapini, europarlamentar al PUSL, referitor la votul său pe tema înființării unui tribunal care să judece crimele de război din Ucraina”, în urma căreia s-a lămurit că europarlamentarul ”nu a votat împotrivă, efectiv a fost o defecțiune tehnică la tasta de vot.”

”Aflasem că ea a votat împotrivă și am fost contrariat. Copii rămași fără părinți, iubită fără iubit, părinți fără copii, sunt tot atâtea destine distruse.

Și eu și fetele mele, prietenii mei, colegii mei suntem consternați și ne dorim să se întâmple ceva ca aceste atrocități să se termine imediat.

……………………………………………………………………………………………………………..

Important este că defecțiunea s-a reparat la timp, astfel ca în evidențele UE să apară clar că votul ei a fost pentru.”, mai precizează fondatorul doctrinei umaniste, pe blogul danvoiculescu.net

 

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare