Daniel Constantin și-a lansat partidul ProRomania la înălțime

      Noul partid al fostului lider ALDE si PC, Daniel Constantin, „Pro Romania”, a fost lansat luni seara, pe terasa unui hotel din Bucuresti, printr-un eveniment inedit, la înălțime , prezentat de organizatori a fi „#altfel”. Constantin a afirmat ca partidul sau are accente patriotice, pentru ca inainte de a fi „pro NATO” si „pro-european” oamenii politici trebuie sa fie pro Romania.

    Alături de Daniel Constantin, au fost deputații Eugen Durbacă, Mircea Banias – ambii excluși din ALDE, Sorin Cîmpeanu – fostul ministru al Educatiei și Damian Florea, fost secretar al ALDE.

Fostul vicepremier și ministru al Mediului în guvernul Grindeanu a mai afirmat că Pro Romania are deja filiale în peste 35 de judete ale tarii.

    

  • Gorjul a fost reprezentat la evenimentul de lansare a noului partid Pro Romania, de către Călin Simionescu și Dănuț Chirilă

     

     

La eveniment au participat si doi reprezentanți din județul Gorj, Călin Simionescu, fost vicepreședinte ALDE Gorj și fost consilier local la Bălănești, împreună cu Dănuț Chirilă, cel care a deschis două procese împotriva ALDE în legătură cu întrunirea Delegației Permanente de la Târgu-Jiu de către Dian Popescu.

      Cei doi reprezentanți de la gorj prezenți au stat tot timpul alături de Constantin, iar la discursurile liderului partidului ProRomânia au fost prezenți în prima linie, ei fiind baza partidului politic, ProRomânia în Gorj.În perioada imediat următoare Călin Simionescu și Dănuț Chirilă se vor ocupa de detaliile organizației și de atragere de noi membrii.

ecopolitic.ro

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare