Daniel Dragomir: Tovarăşul Maior minte cum respiră; Ministrul de Externe trebuie să ceară urgent revocarea lui!

dragomir maior

Ambasadorul României în SUA, George Maior „minte cum respiră” şi a făcur acte de poliţie poitică, iar ministrul de Externe trebuie să ceară urgent revocarea mandatului acestuia, afirmă fostul colonel SRI Dumitru Dragomir.

„După audierea de astăzi a tovarăşului Maior, eu înţeleg aşa: minte cum respiră că l-a cunoscut “vag” pe Horia Georgescu;  a făcut un act clar de politie politica prin dosarul construit împotriva preşedintelui Iohannis; a folosit jurnalişti acoperiţi pentru contra-propagandă, adică a jucat cu Dumbravă şi Anaconda pe culoarul media cu banii contribuabililor, aruncând milioane de euro pe sclavii din mass media; protocoalele semnate sunt ok şi au făcut parte din “momentul istoric” prin care a trecut România. Cred că un control psihiatric s-ar impune. „, afirmă Dragomir potrivit site-ului romania30.ro.

Fostul colonel mai spune că a mai înţeles, în urma audierii lui Maior la Comisia parlamentari de control a activităţii SRI, că acesta a făcut intervenţii la şeful ANAF Sorin Blejnar, „adica trafic de influenţă, la cel mai înalt nivel în statul român”, şi că tranzacţiona informaţii clasificate despre mandate de securitate naţională.

„Nu ştie să aibă vreun dosar la DNA (ca să fiu eu mai clar, şpăgi) şi nici nu ştie că Laura Kovesi să-i fi ascuns niscaiva dosare. Mai vedem.

Ăştia sunt oamenii care au condus România. Mafioţi de cea mai joasă speţă care ne dadeau lecţii despre misiunea lor istorica de a lua şpăgi sş de a-şi acoperi prietenii care făceau milioane pe spatele statului român.

Ministrul de externe trebuie să ceară de urgenţă revocarea mandatului lui George Maior, iar Comisia SRI trebuie să sesizeze de urgenţă Parchetul pentru investigarea faptelor de care se face vinovat “penalul” George Cristian Maior. Cum spunea dom’ director pe vremuri, “nu s-a născut judecătorul sau procurorul care să mă investigheze pe mine”. Tovarasul Maior: Ghinion!”, a conchis Daniel Dragomir.