duminică, august 14, 2022

Daniel Ghiță – ACUZAȚII la adresa ministrului Mediului: Este ministrul pentru distrugerea Mediului și a pădurilor, nu pentru protejarea lor!

I-am atras atenția însă ministrului Barna Tanczos prin întrebări și interpelări în calitate de parlamentar și membru în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic că pădurile României sunt supuse unui jaf sălbatic care trebuie să înceteze!, transmite deputatul PSD de Ilfov, printr-un comunicat de presă.

  • Ghiță: Ministrul Mediului Barna Tanczos să dea explicații de ce se opune salvării pădurilor din România!

Parlamentarul acuză că, în compania ”selectă” a Austriei, ministrul Mediului din România, Barna Tanczos, se opune solicitărilor Uniunii Europene de a proteja pădurile din România.

  • Ghiță: Că Austria are tot interesul ca defrișările din România să continue, e clar, și am atras atenția asupra acestui lucru dinainte de a fi parlamentar, dar nu s-a luat nici o măsură.

”În loc să fie primul care să salute și să încurajeze demersul la nivel european de protejare a pădurilor, Barna Tanczos se opune alături de Austria! De altfel, o altă țară care se opune protejării pădurilor este și Ungaria. Desigur, Budapesta, ca și Viena, nu vor să încurajeze defrișările din pădurile lor, ci tot despre exploatarea sălbatică a pădurilor României este vorba!

Îi solicit public lui Barna Tanczos să retragă România din grupul țărilor care vor să își taie pădurile fără să fie monitorizate și, mai ales, din grupul țărilor care vor să taie pădurile României fără nici o supraveghere! Prin politicile sale, Barna Tanczos arată că este ministrul pentru distrugerea Mediului și a pădurilor, nu pentru protejarea lor!”, mai spune Ghiță în comunicatul de presă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner