Dați un Like pentru Natură!

Astăzi am început proiectul www.ecopolitic.ro , un proiect tânăr, necesar și foarte important ca noi toți iubitori ai naturii – tineri, necesari și importanți.

Această platformă online oferă tuturor celor care iubesc natura, care s-au săturat să nu fie intrebați în ceea ce înseamnă deciziile legate de mediu, care activează in zona economică și doresc ca dezvoltarea lor să fie în armonie cu mediul și nu în ultimul rând celor care sunt implicați politic și vor binele naturii, informații,propuneri și idei în ceea ce înseamnă politica de mediu.

Odată cu acest proiect-concept de Eco-Politică vreau să arătăm tuturor că existăm și cu această ocazie am lansat campania:

 „Dați un Like pentru Natură!

      Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la tot ce înseamnă protecția mediului și abuzurile față de natura in care trăim.

Prin această campanie, care constă în a da un like pe pagina de       www.facebook.com/ecopolitic.ro  , aducem la cunoștința opiniei publice că natura moare cu fiecare zi care trece și noi parcă suntem mai indiferenți.

  „La un Clik distanță de a fi ințeleși și la un Share distanță de a fi vizibili!

Această campanie depinde de noi toți,dacă vom fi mulți,poate,vom fi luați in calcul.

Toate aceste  Like-uri, Clik-uri și Share-uri date atât pe pagina www.facebook.com/ecopolitic.ro cât și pe www.ecopolitic.ro vor fi contorizate și transmise diverselor canele media, arătând totodată interesul opiniei publice pentru acest subiect-protejarea mediului și a naturii.

      www.ecopolitic.ro dorește să intre în zona dezbaterilor publice ca o platformă online de articole,editoriale,pamflete,știri și interviuri legate de politica de mediu.