DECLARAȚII-ȘOC ale șefului PNL, Ludovic Orban: Dragnea va fi omorât de colegii lui!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut mai multe declarații șocante într-o emisiune tv, culminând cu afirmația plastică, conform căreia, Dragnea va fi „omorât” de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale.

„În momentul de faţă, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca să poată să prezinte o solicitare de suspendare a preşeditelui. Nici măcar parlamentarii lui nu îl mai cred, se uită de multe ori la el ca la o trăsnaie, ca la o ciudăţenie.

  • Părerea mea e că Dragnea va fi omorât de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că Dragnea îi va duce la nişte scoruri atât de joase încât îi va scoate definitiv din poziţia de a mai concura vreodată pentru a forma guvernarea”, a afimat Ludovic Orban într-o emisiune difuzată, joi seară, la Realitatea TV.

Liviu_Dragnea„Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate, starea de spirit în PSD, pe măsură ce Dragnea devine din ce în ce mai iraţional, din ce în ce mai agresiv, din ce în e mai absurd în apariţiile publice, în demersurile pe care le iniţiază – din ce în ce mai mulţi oameni din PSD se îndepărtează şi nu îl vor urma în demersurile lui nebuneşti. Să spui acum că e valabilă în continuare suspendarea, în condiţiile în care nu ai niciun pretext constituţional, dezvăluie de fapt adevăratul plan al lui Dragnea. Planul lui e simplu: vrea să pună mâna pe Parchete, pe servicii, aia e cheia bătăliei, a declarat Orban la Realitatea tv.

  • El a anunţat, pe de altă parte, că PNL va avea candidat propriu la alegerile europarlamentare, deşi nu exclude colaborarea cu alte formaţiuni din opoziţie.

„Avem acţiuni comune, suntem în dialog, cooperăm, atunci când este necesar susţinem demersuri comune, în schimb, nu are rost deocamdată să discutăm astfel de subiecte, pentru că la alegerile europarlamentare PNL, ca membru al PPE, va participa pe liste proprii, pentru că familiile politice nu se amestecă în alegerile europarlamentare, pentru că asta este regula după care funcţionează”, a spus liderul PNL.

Invitarea Laurei Codruţa Kovesi în USR – deplasată

Orban crede că decizia preşedintelui USR, Dan Barna, de a o invita pe fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi să candideze la preşedinţia României din partea partidului său este „total deplasată”, şi s-a arătat dezamăgit de acest anunţ.

dan barna„Sunt dezamăgit de poziţia pe care au luat-o colegii noştri din Opoziţie. Nu poţi, la prima adiere de vânt, să te lepezi de Iohannis şi să anunţi că ai candidat propriu la Preşedinţie. Chiar mi s-a părut total deplasată decizia preşedintelui USR de a o invita pe doamna Kovesi să fie candidat.

Aproape că nu e nicio diferenţă între foamea de imagine a lui Firea, care a încercat să fure din gloria Simonei Halep şi tentativa lui Barna de a încerca să se lipească de imaginea doamnei Kovesi. (…)  Nu poţi să încerci să câştigi imagine de pe urma popularităţii cuiva care a dobândit popularitatea în altă zonă decât politică.

Îi faci rău printr-o asemenea declaraţie, dai pretext la toată propaganda care urlă că de fapt Kovesi a făcut justiţie selectivă şi că a avut un partizanat politic. Păi ce, tu îi dai o coloratură politică doamnei Kovesi? Ca să nu spun că doamna Kovesi nu era într-o situaţie în care să-i faci o astfel de ofertă, iar eu chiar nu ştiu, să spui că doamna Kovesi a zis că se gândeşte nu mi se pare corect şi aici ei trebuie să îşi regândească atitudinea şi poziţiile publice.”, a motivat liderul PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare