joi, februarie 22, 2024

Demisie în PSD: Ce fost ministru a părăsit partidul pentru că nu mai suportă „dictatura„

Senatorul Liviu Pop, fost ministru al educației a demisionat din Partidul Social Democrat, susținând că acesta a devenit „o organizație condusă dictatorial„.

„Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean. Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru.A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară„, a scriis Pop pe Facebook.

El a arătat că rămâne „același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai„.

„Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani. Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților.„, a concluzionat Liviu Pop, care nu se mai regăsește pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner